Bodyscan: Inzicht in uw gezondheid met de jaarlijkse healthcheck

In Japan is het gebruikelijk om jaarlijkse de lichamelijke gezondheid te meten met een uitgebreid onderzoek. Bij Health Center Amsterdamse Bos bieden wij deze jaarlijkse check aan met onze Bodyscan. Deze is speciaal ontworpen voor de Japanse gemeenschap in Nederland en iedereen die streeft naar een zo gezond mogelijk leven.

Maak een afspraak

  Waarom een jaarlijkse gezondheidscheck?

  Een gezond leven begint met preventie en bewustzijn. In Japan is de jaarlijkse health check normaal gebruik die de basis vormt voor goede gezondheidszorg. Deze check-up is niet alleen bedoeld voor mensen die al gezondheidsproblemen hebben, maar voor iedereen die inzicht wil krijgen in hun lichamelijke gezondheid en daar preventief aan wil werken.

  Voor wie is de health check bedoeld?

  Onze jaarlijkse health check is in de eerste plaats gericht op de Japanse gemeenschap in Nederland, maar staat open voor iedereen die zijn of haar gezondheid serieus neemt. Het maakt niet uit of u jong of oud bent, actief of minder actief. De Bodyscan is voor iedereen die zijn of haar gezondheid belangrijk vindt en streeft naar een lang en vitaal leven.

  Wat wordt er onderzocht?

  Onze Bodyscan omvat een uitgebreide reeks onderzoeken en consultaties die uw gezondheid in kaart brengen en u voorzien van waardevolle informatie om uw gezondheid te behouden en verbeteren. Onze medische professionals zullen u begeleiden gedurende het hele proces en u voorzien van persoonlijke aandacht en zorg.

  Onderdelen van de Bodyscan:

  Lichamelijk onderzoek: Een grondig lichamelijk onderzoek met bloeddrukmeting, hartslagmeting en een algemeen fysiek onderzoek om eventuele symptomen of risicofactoren op te sporen.
  Bloedonderzoek: Een uitgebreid bloedonderzoek, inclusief cholesterol, bloedsuiker, lever- en nierfunctietesten, om inzicht te krijgen in uw algehele gezondheid en mogelijke risico’s.
  Urineonderzoek: Een analyse van uw urine kan wijzen op problemen zoals diabetes of nierziekte.
  Oogonderzoek: Onze specialisten zullen uw ogen controleren op eventuele problemen die uw gezichtsvermogen kunnen aantasten.
  Lifestyle consultatie: Bespreek uw dagelijkse gewoonten en levensstijl met onze experts om te begrijpen hoe deze uw gezondheid kunnen beïnvloeden.
  Voedingsadvies: Ontvang advies over uw dieet en voedingsgewoonten om uw gezondheid te optimaliseren.
  Gezondheidseducatie: We voorzien u van uitgebreide informatie en richtlijnen om u te helpen uw gezondheid te behouden en te verbeteren.

  Onze Bodyscan is meer dan alleen een medische controle; u doet kennis en inzicht op voor het duurzaam verbeteren van uw leefstijl en gezondheid. Investeer in uw gezondheid en maak een afspraak voor onze Bodyscan en zet de eerste stap naar een vitaal en evenwichtig leven.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00