Welkom in ons Centrum!

Welkom bij Health Center Amsterdamse Bos, dé bestemming voor hoogwaardige gezondheidszorg in een moderne en rustgevende atmosfeer. Wij streven naar het bieden van een aangename ervaring in ons state-of-the-art gezondheidscentrum, speciaal ontworpen om u een gevoel van ruimte, rust en comfort te bezorgen tijdens uw bezoek.

Bij Health Center Amsterdamse Bos geloven we in de kracht van een prettige en ontspannen omgeving, omdat een comfortabele omgeving bijdraagt aan uw welzijn. Daarom hebben we onze faciliteiten ontworpen met onze bezoekers in gedachten, met als resultaat een modern en ruim opgezet centrum dat u met open armen ontvangt.

Onze ruime en moderne faciliteiten

Ons Center beschikt over maar liefst 8 ruime tandarts behandelkamers, 2 fysiotherapie behandelkamers en 1 huisarts kamer. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen om een warm en huiselijk gevoel te creëren. We maken gebruik van veel natuurlijk licht en speciaal geselecteerde materialen voor de inrichting, waardoor een prettige en gastvrije sfeer ontstaat. U zult zich meteen op uw gemak voelen in onze behandelkamers, waar uw comfort onze hoogste prioriteit is.

Makkelijk parkeren en goed bereikbaar

Wij hebben niet alleen aan het esthetische aspect gedacht, maar ook aan praktische gemakken. U kunt direct voor de deur parkeren, wat uw bezoek nog handiger maakt. Bovendien is ons centrum uitstekend bereikbaar, zowel voor mensen uit de directe omgeving als voor bezoekers van buitenaf. Of u nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer komt, u zult merken dat wij gemakkelijk te bereiken zijn.

Bij Health Center Amsterdamse Bos gaan we verder dan alleen hoogwaardige medische zorg; we bieden u een complete ervaring die gericht is op uw welzijn. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze moderne en gastvrije omgeving, waar uw gezondheid en comfort onze prioriteit zijn.

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00