Leer Wortelkanaalbehandelingen op het hoogste niveau!

Bent u op zoek naar een opleiding endodontologie om uw tandheelkundige vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Tandartspraktijk van Mill in Amsterdam biedt de gelegenheid om de de kunst van wortelkanaalbehandelingen te leren en te perfectioneren, en we zijn er trots op de Schilder techniek van Prof. Herbert Schilder te gebruiken en te doceren.

Maak een afspraak

  Waarom kiezen voor onze cursus endodontologie?

  Als het gaat om wortelkanaalbehandelingen, behoort Tandartspraktijk van Mill in Nederland bij de top. Met jarenlange ervaring en expertise op dit gebied staan we bekend als de toonaangevende praktijk in Nederland voor endodontologie. Ons team van hoogopgeleide professionals heeft duizenden patiënten geholpen met succesvolle wortelkanaalbehandelingen, en wij delen onze kennis en ervaring graag.

  Prof. Herbert Schilder’s Schilder Techniek

  Bij Tandartspraktijk van Mill geloven we in het leren van de besten, en daarom hebben we ervoor gekozen om de Schilder techniek van Prof. Herbert Schilder toe te passen én te onderwijzen. Prof. Schilder staat internationaal bekend om zijn revolutionaire benadering van endodontische behandelingen. Met onze cursus endodontologie krijgt u de kans om deze bewezen techniek te leren van experts die het dagelijks in de praktijk toepassen.

  Wat kunt u verwachten van onze cursus?

  Onze cursus endodontologie is ontworpen om u praktische, hands-on ervaring te bieden in wortelkanaalbehandelingen. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat u kunt verwachten:

  Diepgaande Theorie:
  We beginnen met een grondige theoretische basis, waarbij we de principes en concepten van de Schilder techniek in detail bespreken.

  Hands-on Training:
  U krijgt de kans om te oefenen en te leren met state-of-the-art apparatuur en technologie onder begeleiding van ervaren professionals.

  Casestudies en Praktijkvoorbeelden:
  We delen echte casestudies en praktijkvoorbeelden om u te helpen de geleerde technieken in de praktijk toe te passen.

  Certificaat:
  Na voltooiing van de cursus ontvangt u een certificaat van Tandartspraktijk van Mill als bewijs van uw bekwaamheid in de Schilder techniek.

  Interesse? Schrijf u in voor deze opleiding.

  Benut deze gelegenheid om uw endodontische vaardigheden te versterken en te leren van de besten in het veld. Kies voor Tandartspraktijk van Mill in Amsterdam en word een expert in wortelkanaalbehandelingen met de Schilder techniek van Prof. Herbert Schilder. Schrijf u vin voor onze opleiding endodontologie en breng uw tandheelkundige carrière naar nieuwe hoogten!

  Neem contact met ons op voor meer informatie of om u in te schrijven voor onze cursus. Wij verwelkomen tandartsen van over de hele wereld om met ons te leren en te groeien.

  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij u helpen?
  Wij zijn bereikbaar op dit nummer van 07:45 - 20:00